Kan vi använda CMS / verktyg som Joomla, Word Press, Drupal osv osv osv på compartment webhotell?

Kort svar: Ja, ja och åter ja.

Lite längre svar: Det kryllar av mer eller mindre välprogrammerade verktyg ute på nätet. I regel använder de flesta php och en databas men det finns andra varianter. Du behöver således kontrollera att den webhotelltjänst du tänkt beställa hos oss har stöd för de funktioner som det eller de verktyg som du tänkt installera behöver.

Är detta PHP och MySQL-databas så rekommenderar vi tex tjänsten Webhotell Standard eller Webhotell Avancerad.

Du läser mer om våra webhotelltjänster här: http://www.compartment.se/webhotell

Långt svar:

Den fråga du egentligen borde ställa dig är inte om Joomla, Drupal, WP eller <insert valfritt namn på mer eller mindre välkänt CMS-bygge i PHP> fungerar på vårt webhotell. Det är som du läst ovan i regel aldrig något problem, möjligen någon modul som man behöver justera lite för eller göra en special-installation för och det kan vi i regel hjälpa dig med!

Det du borde fråga egentligen är snarare, varför vill du nöja dig med våra webhotelltjänster, som i och för sig är mycket bra, när du kanske i själva verket har behov av en mer avancerad tjänst. Kanske behöver ni kunna skräddarsy inställningar och göra installationer av mjukvarupaket själv på servern?

Kanske passar någon av våra serverhostingtjänster bättre för er egentligen? Har ni tex kikat på vår VPS-tjänst?

Läs mer om våra serverhostingtjänster här: http://www.compartment.se/serverhosting

Ring oss gärna på 08-91 55 44 eller skicka ett e-mail så kan vi berätta mer!

Taggar: CMS, drupal, gui, hosting, installation, installera, joomla, mysql, MySQL, php, PHP, script, sql, verktyg, web, webb, webhotell, webredigering, word press, wordpress, wp