Jag vill placera en dator av workstation-modell / desktop-modell i tjänsten Co-location - ska jag välja Co-location Tower Server eller Alternativ Co-location?

Allt som är en server eller dator av desktop eller tornmodell hanterar vi som en tornserver. Det spelar ingen roll om din utrustning ska placeras på en hylla eller monteras i ett rack. Det enda som passar som Alternativ Co-location är mindre system, som tar lite utrymme, ej går att rackmontera och som har en låg strömförbrukning (Arduino, RaspberryPi och liknande små enkortssystem).

Större "enkla" servrar som NUC, Intel Atom-baserade små system och liknande går alltså som tornserver.

Har ni ett större system, som inte passar som rack eller towerserver erbjuder vi fjärdedels rackskåp, tredjedels rackskåp, halv- och helrack.

Läs mer om serverhosting: https://www.compartment.se/serverhosting

Taggar: alternativ, arduino, co-location, colocation, dator, Intel Nuc, Nuc, rack, raspberrypi, server, torn, torn server, tornserver, tower, tower server, towerserver