Hur uppdaterar jag brandväggsreglerna?

Om du har en serverhostingtjänst hos oss så har du (minst) en uppsättning brandväggsregler.

Även om ni aldrig någonsin begärt ändringar tidigare i brandväggsreglerna så har ni en uppsättning regler som styr vilken trafik som släpps fram till tjänster på er server.

Exempelvis extern trafik till port 80 till er webserver osv.

Kontakta alltid vår support inför en eventuell ändring i någon typ av brandväggsregler. Oavsett om det är regler ni kan ändra själva eller om det är regler som vi ska ändra åt er så rekommenderar vi starkt att ni alltid kontaktar vår support först.