Vad är skillnaden på att vara Partner med compartment AB jämfört med att vara återförsäljare?

Först och främst får vi be om ursäkt för begreppsförvirringen!

Egentligen är det samma sak att vara partner som att vara återförsäljare. Vi ursäktar oss med att vi började med återförsäljare för många år sedan och därefter stötte på kunder som av olika skäl inte kunde eller ville kalla det för återförsäljare utan ville vara partner. Det kan tex röra sig om att du riskerar att hamna i en situation där du inte får konkurrera med oss som leverantör av olika anledningar.

Således, har du ett papper med inloggningsuppgifter för vår återförsäljartjänst och ett nyare papper med inloggningsuppgifter för ditt partner-konto så är det egentligen samma tjänst vi pratar om. Vi kommer strukutera upp detta och göra det ännu tydligare i och med vår nya webplats.

För att se din provision och läsa viktig information är det viktigt att du regelbundet loggar in på vår partnerportal och läser senaste nytt.

Läs mer här: http://compartment.se/reseller

Som Partner/ÅF har du tillgång till vår särskilda återförsäljarsupport via e-post och telerfon, vi hjälper dig med frågor kring offerter, tar fram produktinformation, tekniska specifikationer och kan ta över hela kund-case.

Vissa av våra återförsäljare jobbar jobbar väldigt aktivt medan andra jobbar mer passivt med tex våra färdiga banners som du loggar in och hämtar på återförsäljarsidan, därför är det bra om du kontaktar återförsäljarsupporten så snart som möjligt efter att du skapat ditt konto så hjälper vi dig att lägga upp tjänsten på det sätt som passar dig bäst.

Taggar: åf, återförsäljare, partner