Hur skapar man en pilbåge som skjuter eldpilar i Minecraft?

Det är inte själva pilarna som orsakar elden, som tex för giftpilar, utan det är pilbågen.

Du behöver en vanlig pilbåge och en enchaned book of flame för att skapa en pilbåge som skjuter eldpilar. I en anvil kombinerar du boken och pilbågen.

En enklare metod, om du är op på servern är att du använder give-kommandot:

/give <spelarens namn> minecraft:enchanted_book 1 0 {StoredEnchantments:[id:50,lvl3}]}

Taggar: minecraft