Behöver vi beställa tjänsten "Managed Server"?

Kort svar: Ja.

Mer utförligt svar:

Med tjänsten "Managed Server" får ni inte bara viktiga uppdateringar (inte minst säkerhetsuppdateringar!) installerade i er server utan er server får även lite extra handpåläggning, vi gör nämligen kontroller (självklart även manuella kontroller) regelbundet, behöver ert system startas om eller om processer behöver startas om i er server i samband med uppdatering så gör vi inte bara detta enligt era instruktioner  utan kontrollerar dessutom att tex en tjänst startar som den ska efter uppstart/omstart.

Ni har möjlighet att meddela oss hur kontroller ska göras och när vi eventuellt ska kontakta er om vi skulle stöta på en fråga eller ett problem samt inte minst så kan ni meddela oss i förväg när vi ska få utföra lite större uppdateringar. Exempelvis kanske ni föredrar att vi avvaktar med en installation av en viktig uppdatering för er webserver till söndag natt då trafiken är lite lägre.

Kontakta oss gärna i samband med er beställning så går vi tillsammans igenom hur ni vill att vi ska jobba och vilka inställningar vi ska göra på ert konto.

OBS vi rekommenderar alltid att man beställer till Managed Server för följande tjänster:

- VPS (Virtuell Server)

- Dedikerad Server

- Co-location

Taggar: hosting, managed, server