Vad betyder "compartment-CCM-server/3.0.0"?

Om en webserver identifieras som "compartment-CCM-server/3.0.0" i den så kallade serverheadern (se HTTP, request, head) så kan det innebära flera saker:

• Websidan "körs" på en eller flera servrar i ett kluster / lastbalansering som använder webpubliceringsverktyget "CCM™".
  • Websidan / webtjänsten hanteras av en webaccelerator, proxytjänst eller lastbalanserare som använder CCM™.
  • Websidan används inte alls, är felkonfigurerad eller av annan anledning hamnar själva HTTP-"anropet" (request) i en CCM-server eftersom den resurs som "borde" ha hanterat anropet ej kunde nås eller att det saknades konfiguration alternativt att konfigurationen var felaktig så att anropet istället skickades till en CCM-server för att "fångas upp någonstans" överhuvudtaget.

I samtliga fall utom det sista är allt som det ska och du behöver inte göra någonting. Om du dock upplever problem, särskilt om det är fel innehåll som visas så kan det vara så att du behöver uppdatera konfigurationen (eller kanske behöver ta hjälp av support).

Du kan läsa mer om CCM™ här

Läs mer om serverhosting här

Taggar: CCM, header, http, server