Hur ändrar man själv pekare i DNS?

Med tjänsten DNS-Manager ändrar man själv, i realtid, inställningar i DNS.

Tjänsten finns både som fristående tjänst och som tilläggstjänst för våra webhotellkunder med ett förmånligt pris!

För att DNS-Manager-tjänsten ska fungera krävs att minst en av namnservrarna för domänen, masterservern, finns hos oss. Detta kan man uppnå genom att beställa någon av våra tjänster där DNS-hosting ingår som Webhotelltjänster eller så kan man beställa DNS-hosting separat som fristående tjänst.

DNS är den kanske allra viktigaste funktionen för ett domännamn, mycket står och faller med DNS så om du är osäker på hur du ska göra en inställning, tag kontakt med vår support och be om hjälp!

Relaterad läsning:

Supportavtal

Supportinformation

Domän- & DNS-tjänster

Taggar: dns, dns-manager, domain, domän, domännamn, namnserver