Uppgradering från CCM version 2.x till version 3.x

Du har säkert sett det piloterbjudende, därefter vårt introduktionserbjudande och sedan vårt uppgraderingserbjudande. Inte för att vi vill vara tjatiga men det ÄR enormt stor skillnad mellan version 2 och 3. CCM 2, som när det togs fram och ersatte CCM version 1.x var i många olika avseenden revolutionerande. Då.

Då var det web 2.0 och smarta funktioner som förenklade för webmastern, och inte minst vår banbrytande "Friendly URL™"-teknik som kom med CCM version 2.1, långt innan andra CMS hakade på trenden.

I CCM III är fördelarna ännu fler, som du kanske läst eller hört om så har utvecklingsarbetet för att gå från version 2.27 till 3.0 tagit drygt 2.5 år. Förklaringen är enkel: vi har, för första gången på över tio år, helt byggt om systemet från grunden. Inte en enda rad kod finns kvar. Massvis av nya rader dock, snabb, effektiv kod som ger er tillgång till de allra senaste funktionerna, ännu enklare webadministration.

Vi har ett särskilt erbjudande för dig som uppgraderar från CCM 2.x till CCM 3.x, kontakta en säljare hos oss för mer information.

Bland nyheterna finner du bland annat:

• Enkel webshop med obegränsat antal produkter.
  • Enkel tidsbokning.
  • Enkel besökstatistik.
  • Ännu enklare redigering av websidor.

Läs mer på http://ccm.compartment.se/

Taggar: CCM