CCM III (webpubliceringsverktyget CCM version 3.x) - generell information

CCM-dokumentationen som du når via menyvalet "Manual" när du loggat in in CCM innehåller mycket matnyttig information. Informationen som du fått från oss i PDF-format i samband med din beställning likaså.

Du kan även läsa mer på CCM's egen webplats; ccm.compartment.se

Då många användare har specialanpassningar på sin CCM-installation så är det möjligt att alla funktioner inte ser ut och fungerar så som beskrivs här utan vi skriver bara generell information här på FAQ'n. För mer information om just era specialanpassningar, vänligen kontakta support.

Taggar: CCM, CMS