Hur fungerar webbmail?

Webbaserad epost, så kallad webbmail är praktiskt när man exempelvis är ute och reser. Allt som krävs är att du kan låna en dator som är ansluten till Internet för att du ska kunna logga in på ditt e-postkonto via vår webbmail-tjänst.

Webbmail-funktionen ingår kostnadsfritt i flera av compartment ABs e-posttjänster.

Det krävs inget särskilt för användaren, en något sånär modern dator och uppdaterad webbläsare ska fungera bra då inga särskilt avancerade funktioner används på webbgränssnittet.

Tänk på att logga ut när du är klar om du lånar någon annans dator.

Tänk också på att inte spara lösenord i webbläsaren om du lånar någon annans dator.

Att låna en potentiellt osäker dator kan innebära en säkerhetsrisk, försäkra dig om att datorn är skyddad och använder ett antivirusprogram innan du hanterar känslig information som inloggningsuppgifter.

Länk till webbmail finner du på compartment's webbplats.

Taggar: webbmail, webmail