Hur fungerar e-post-alias?

Alias-adresser är praktiskt att använda.

Till varje e-postkonto kan man ha en huvudsaklig e-postadress, tex: namn@dindoman.nu.

Genom att koppla flera alias-adresser som tex: förnamn.efternamn@dindoman.nu, namnet@dindoman.nu osv så slipper du ha flera olika konton (varje konto har ett eget användarnamn och lösenord som du måste hålla reda på) utan får all e-post till ett och samma e-postkonto.

Är du tex ute på affärsresa och behöver använda webmail så är det bara inloggningsuppgifter för ett och samma epostkonto du behöver komma ihåg.

Fråga oss gärna även om e-postlistor, mailfiltrering och gemensamma funktionsbrevlådor. Du vet väl att vi kan anpassa tekniken efter ert företags behov, kontakta oss för rådgivning så tar vi fram en helhetslösning som passar era medarbetares olika arbetsituationer så de slipper anpassa sig efter fyrkantiga tekniska lösningar. Läs mer på:

http://compartment.se/e-post

http://compartment.se/smtp

http://compartment.se/webhotell

Mailfiltrering, mail-redirect mfl tilläggstjänster finns att beställa som fristående tjänster eller som tilläggstjänster till exempelvis någon av våra serverhostingtjänster: http://compartment.se/serverhosting